sponsor worden

Ieder jaar in september organiseert de Stichting Havenfestival Alblasserdam een groots meerdaags evenement in Alblasserdam: Het Havenfestival. Het Havenfestival van 2022 ligt inmiddels alweer enige tijd achter ons. Wij kijken terug op een zeer geslaagd Havenfestival met veel festiviteiten en heel veel bezoekers.

download de sponsorbrief     →

Mede mogelijk gemaakt door o.a.

ONRUST IN HET RUSTHUIS

Een nieuw rusthuis opent haar deuren. Dit levert echter nog enkele gebreken op voor de drie bewoners: Olle Alle, een rijke gepensioneerde man die zijn bezittingen verkocht om in het rusthuis van zijn pensioen en geld te genieten, Driekus, een werknemer van Olle Alle en arme landarbeider die nu eindelijk mag genieten van zijn rust en Miep, een oude dame die altijd vitaal was, tot zij plots enorm hulpbehoevend werd en in het rusthuis belande. Gelukkig wordt het drietal bijgestaan door zuster Theodoramiena, klusjesman Tammo en de Directie. De zoektocht naar een goede kok leidt tot het opschudden van het gepensioneerde bestaan van de senioren. En als er dan ook nog geld verdwenen blijkt te zijn  en er een rechercheur (De Kok met kaaaa-ooooo kaaaa) moety worden bijgehaald om  het op te lossen is het onrust in het rusthuis.

Een nieuw rusthuis opent haar deuren.Dit levert echter nog enkele gebreken op voor de drie bewoners: Olle Alle, een rijke gepensioneerde man die zijn bezittingen verkocht om in het rusthuis van zijn pensioen en geld te genieten, Driekus, een werknemer van Olle Alle en arme landarbeider die nu eindelijk mag genieten van zijn rust en Miep, een oude dame die altijd vitaal was, tot zij plots enorm hulpbehoevend werd en in het rusthuis belande. Gelukkig wordt het drietal bijgestaan door zuster Theodoramiena, klusjesman Tammo en de Directie. De zoektocht naar een goede kok leidt tot het opschudden van het gepensioneerde bestaan van de senioren.En als er dan ook nog geld verdwenen blijkt te zijn  en er een rechercheur ( De Kok met kaaaa-ooooo kaaaa) moety worden bijgehaald om  het op te lossen is het onrust in het rusthuis.

Meer lezen

Het tweede Havenfestival was al vele malen groter in opzet dan de eerste editie met een fantastische opening door burgemeester Bruin met de blusboot van de plaatselijke brandweer. Burgemeester Bruin was ook het middelpunt bij de vierde editie. Hij opende het festival met een parachute sprong.

De groei zat er vanaf toen in. Steeds meer bedrijven en organisaties sloten zich aan. Autodealers met een grote autoshow, helikopter vluchten, de horeca met dweilavonden, Het Landvast ( toen nog Wipmolen) met een jazzavond, De Klaroen met een havenfestival krant. Het werd groter en groter: van één dag in september werd het een hele week van activiteiten met als hoogtepunt de zaterdag met traditioneel een afsluiting met vuurwerk.

Het Havenfestival van Alblasserdam is niet meer weg te denken in die derde week van september. Vele duizenden bezoekers genieten ieder jaar weer van de vele activiteiten.

Meer lezen

SPONSORS

Nugteren Transport

The Coatinc Company
Dudok Real Estate B.V.
BCTN Alblasserdam B.V.
Rabobank
De Haan Minerale Oliën B.V.
Zwartbol Advocaten
Verloop Drukkerij
Eformity Document Solutions B.V.
Kranendonk B.V.
Snelle Vliet Touringcars B.V.
Dak en Tuin Advies Hartkoorn
Florys Groep
Visser Media Design
Fit Everywhere
Metalura
Egro Service
Tandartsenpraktijk Quadrant
Global Fitness Alblasserdam
Klokradio
Autoservice van der Linden
Nederveen rij-opleidingen
Prins Auto
Ondernemingsfonds Alblasserdam
Smart Cleaning Center
Bliecks Point

Cees den Breejen Woningstoffering

Esbi Reclame
Drukkerij Haveka
MarQuip B.V.
Het Wapen van Alblasserdam
Fun in the Sun
Van Rip Events

Winkeliers Dam-Plantageweg

Werkendamse Verwarmings Centrale

Stout & Partners
PMC Haven Fysiotherapie
Harleman Technische Installaties B.V.
ETB de Noord

De Groot & Schagen Aannemingsbedrijf B.V.

Discom B.V.

Internorm Roestvaststaal B.V.

Avant Webdiensten

Bas van Mourik Bloemen

G.M. Damsteegt

J.P. van der Dussen

A.B. de Haan Transport B.V.

K. Overdevest Transport

Den Ouden Tanktransport B.V.

Braanker Transport B.V.

Contactgegevens

Stichting Havenfestival Alblasserdam
Postbus 22
2950 AA Alblasserdam

Heeft u vragen / opmerkingen?
Mail naar: info@havenfestival-alblasserdam.nl

contact     →

Foto’s en teksten op deze site mogen, zonder toestemming, van Stichting Havenfestival Alblasserdam niet worden overgenomen. Wilt u dat uw vermelding of foto van deze site verwijderd wordt? Neem dan contact op met info@havenfestival-alblasserdam.nl.

®havenfestival - realisatie impulsontwerpt.nl