zaterdag 15 september 2018

←    terug naar overzicht

HAVENFESTIVAL slotdag:

Van negen tot vijf is er een gezellige braderie in het centrum en rondom de haven van Alblasserdam. Wandel langs de vele kramen, geniet van optredens of doe mee met de vele activiteiten en demonstraties! Verschillende Alblasserdamse bedrijven en autodealers zijn op de braderie aanwezig. 

''s Avonds sluiten wij het Havenfestival af met een spectaculair slotfeest. Verdere informatie over dit feest volgt nog! Het avond programma start dit jaar om 20.00 uur met de winnende Dj’s die mee hebben gedaan aan de Dj contest van dit jaar. Omstreeks 21.00 kunt u een letterlijk spetterende watershow verwachten! Direct hierna gaan wij op beide podia verder met een dijk van een programma!

KOREN EN MUZIEK:

 Vanaf 11 uur zijn er in het Amphitheater afwisselende optredens van het gezelligheidskoor "De Klinkers", het shantykoor de IJsselmannen uit Ouderkerk a.d. IJssel en het Arkels Visserskoor. 

dd

Het Viswijvenkoor uit Gouda loopt rond over de braderie. Chr, Muziekvereniging Soli Deo Gloria speelt op het plein naast de kruidvat. Blaaskapel de Meulenmakkers spelen in de buurt van de ophaalbrug. Popkoor Prestige speelt van 11:00 - 11:45 op het Raadhuisplein. 
dd

Vanaf 1 uur spelen verschillende muzikanten via Labtones op het Raadhuisplein: 

13:00 – 13:45 The Wanderers

https://www.facebook.com/thewandererspage/ (Afgelopen maandag op Parkies in het Wantijpark en dit weekend op Rockabilly Square in het centrum)

 14:00 – 14:45 De Bommelband

https://www.facebook.com/bommelband/

 15:00 – 15:45 De Ukeleleband

https://www.facebook.com/UkuleleOud/

 16:00 – 17:30 Rockfour

https://www.facebook.com/RockfourNL/

Optredens BRADERIE

ONRUST IN HET RUSTHUIS

Een nieuw rusthuis opent haar deuren. Dit levert echter nog enkele gebreken op voor de drie bewoners: Olle Alle, een rijke gepensioneerde man die zijn bezittingen verkocht om in het rusthuis van zijn pensioen en geld te genieten, Driekus, een werknemer van Olle Alle en arme landarbeider die nu eindelijk mag genieten van zijn rust en Miep, een oude dame die altijd vitaal was, tot zij plots enorm hulpbehoevend werd en in het rusthuis belande. Gelukkig wordt het drietal bijgestaan door zuster Theodoramiena, klusjesman Tammo en de Directie. De zoektocht naar een goede kok leidt tot het opschudden van het gepensioneerde bestaan van de senioren. En als er dan ook nog geld verdwenen blijkt te zijn  en er een rechercheur (De Kok met kaaaa-ooooo kaaaa) moety worden bijgehaald om  het op te lossen is het onrust in het rusthuis.

Een nieuw rusthuis opent haar deuren.Dit levert echter nog enkele gebreken op voor de drie bewoners: Olle Alle, een rijke gepensioneerde man die zijn bezittingen verkocht om in het rusthuis van zijn pensioen en geld te genieten, Driekus, een werknemer van Olle Alle en arme landarbeider die nu eindelijk mag genieten van zijn rust en Miep, een oude dame die altijd vitaal was, tot zij plots enorm hulpbehoevend werd en in het rusthuis belande. Gelukkig wordt het drietal bijgestaan door zuster Theodoramiena, klusjesman Tammo en de Directie. De zoektocht naar een goede kok leidt tot het opschudden van het gepensioneerde bestaan van de senioren.En als er dan ook nog geld verdwenen blijkt te zijn  en er een rechercheur ( De Kok met kaaaa-ooooo kaaaa) moety worden bijgehaald om  het op te lossen is het onrust in het rusthuis.

Meer lezen

Het tweede Havenfestival was al vele malen groter in opzet dan de eerste editie met een fantastische opening door burgemeester Bruin met de blusboot van de plaatselijke brandweer. Burgemeester Bruin was ook het middelpunt bij de vierde editie. Hij opende het festival met een parachute sprong.

De groei zat er vanaf toen in. Steeds meer bedrijven en organisaties sloten zich aan. Autodealers met een grote autoshow, helikopter vluchten, de horeca met dweilavonden, Het Landvast ( toen nog Wipmolen) met een jazzavond, De Klaroen met een havenfestival krant. Het werd groter en groter: van één dag in september werd het een hele week van activiteiten met als hoogtepunt de zaterdag met traditioneel een afsluiting met vuurwerk.

Het Havenfestival van Alblasserdam is niet meer weg te denken in die derde week van september. Vele duizenden bezoekers genieten ieder jaar weer van de vele activiteiten.

Meer lezen

AUTODEALERS: 

Op de boulevard van de haven staan: 

Opel Centrale

Toyota Schouten

Ford Wensveen

Citroen Mulder

Peugeot Mulder

Svenscars Volvo

Automobiel bedrijf A. Bochanen & zonen

Share 'n Go

Prins auto

BRADERIE:

Raadhuisplein: 
MAAT B.V.

Hoek Bouw

Nederveen Opleidingen

De Haan Verhuizingen

RAAAK

test

Boulevard langs de haven: 

A & C

BM van Houweling

Klokradio

test

Havenplein (bij de ophaalbrug):

Stoomvereniging

Kunstenaars

Adventure klimmen, klauteren en springen onder begeleiding van professionele instructeurs

test

Zuiderstek: 

Van der Linden KIA

Wust Mercedes

Mobiel Politie Lab 

test

Plein achter de grote kerk: 

WASKO kinderopvang met vele activiteiten

De braderie is dit jaar uitgebreider dan ooit! De kramen lopen door de Polderstraat in. In het water ligt een ponton met verschillende wateractiviteiten! 

LOCATIE: 

Centrum van Alblasserdam (Dam, Raadhuisplein, terrein van Landvast, Plantageweg, Zuiderstek)

Aanvangstijd braderie: 

9:00 - 17:00

Stel gemakkelijk je eigen website samen aan de hand van heel veel verschillende content blokken.

Bekijken
Aanmelden

FEEST AAN DE HAVEN

Zaterdag 15 september vieren we met z’n allen de laatste dag, van een ongetwijfeld weer prachtige editie van het Havenfestival! Ook dit jaar vieren we dit met een groot eindfeest op het parkeerterrein van Landvast.

Waarschijnlijk hebben veel van jullie al een postertje voorbij zien komen of een bericht op Facebook. Maar de komende weken willen we de muzikale invulling van dit geweldige event met jullie delen. En daarmee hopen wij natuurlijk dat niet alleen wij maar ook jullie niet meer kunnen wachten tot het eindelijk dan zover is.

 Het avond programma start dit jaar om 20.00 uur met de winnende Dj’s die mee hebben gedaan aan de Dj contest van dit jaar. Omstreeks 21.00 kunt u een letterlijk spetterende watershow verwachten. En direct hierna gaan wij op beide podia verder met een dijk van een programma!

Algemene event info:

LET OP: voor u het terrein kan betreden dient u door onze toegangscontrole gegaan te zijn. Hierbij zullen ook polsbandjes uitgedeeld worden waarmee iedereen van 18 jaar en ouder alcoholische dranken kan halen. Zonder polsbandje worden er dus ook geen alcoholische dranken uitgegeven en hier is een strenge controle op! Zorg er dus voor dat je je identiteitskaart bij je hebt zodat er geen twijfel kan ontstaan!

SLOTFEEST

15 september is het weer zo ver, de slotavond van het Havenfestival. Ook dit jaar gaan we er weer een mega groot festijn van maken met de lekkerste muziek.

Zaterdag 15 september vieren we met z’n allen de laatste dag, van een ongetwijfeld weer een prachtige editie van het @Havenfestival! Ook dit jaar vieren we dit met een groot eindfeest op het parkeerterrein van @Landvast.

 

Waarschijnlijk hebben veel van jullie al een postertje voorbij zien komen of een bericht op Facebook. Maar de komende weken willen we de muzikale invulling van dit geweldige event met jullie delen. En daarmee hopen wij natuurlijk dat niet alleen wij maar ook jullie niet meer kunnen wachten tot het eindelijk dan zover is.

 

Het avond programma start dit jaar om 20.00 uur met de winnende Dj’s die mee hebben gedaan aan de Dj contest van dit jaar. Omstreeks 21.30 kunt u een letterlijk SPETTERENDE Show verwachten. En direct hierna gaan wij op beide podia verder met een dijk van een programma!

 

********************************************************************************************************************

 

Algemene event info:

 

LET OP:

voor u het terrein kan betreden dient u door onze toegangscontrole gegaan te zijn. Hierbij zullen ook polsbandjes uitgedeeld worden waarmee iedereen van 18 jaar en ouder alcoholische dranken kan halen.

Zonder polsbandje worden er dus ook geen alcoholische dranken uitgegeven en hier is een strenge controle op! Zorg er dus voor dat je je identiteitskaart bij je hebt zodat er geen twijfel kan ontstaan!

 

Locatie : Parkeer terrein Landvast

Tijdstip : 20.00 – 01.00

Datum : Zaterdag 15 september

 

#havenfestival2018 #alblasserdam #feestaandehaven #FADH #landvast

Wil jij zelf op het podium staan? De inschrijving voor de DJ Contest is geopend! 

HET PROGRAMMA VAN 2018.

OOK DIT JAAR WORDEN ER WEER VELE EN DIVERSE ACTIVITEITEN GEORGANISEERD, VOOR JONG EN OUD!

bekijk het programma      →

DJ Contest

Ook dit keer geven wij jong talent de kans om zijn of haar skills te laten zien en horen!
Denk jij het in je te hebben om op een groot podium te staan met een knallende geluidsset en een dikke lichtshow?? 
Doe dan mee met de Dj contest voor en win een plek ik de line-up van:

"Het Feest Aan De Haven"

Hoe kun je meedoen?

* Maak een korte demo van maximaal 20 minuten
* Upload deze naar je soundcloud of mixcloud account. 
* Stuur een mailtje met wat informatie over jezelf en een foto (als je die hebt) en uiteraard de link van je mix naar: info@havenfestival-alblasserdam.nl
* lever je demo in vóór 8 september 2018

Alle stijlen zijn van harte welkom om deel te nemen! Dus of je nou een echte freestyler bent of vol gas gaat op lekkere moombahton of de dope-ste housebeats, dat maakt ons niks uit!

Wij willen alleen graag dat je meedoet en laat zien wat je kunt!

Wij zullen deze demo’s beluisteren en de jury zal in de week voor het Havenfestival bekend maken welke DJ's een set mogen draaien op "het Feest Aan De Haven". Zorg er dus voor dat als je meedoet dat je 15 september beschikbaar bent!

#havenfestival #alblasserdam #djcontest #feestaandehaven#FADH2018

LOCATIE:

Parkeerterrein van Landvast

ENTREEBEWIJS:

Entree is gratis. Toegangscontrole bij de ingang. Bezoekers vanaf 18 jaar krijen een polsbandje, waar alcoholische dranken mee gehaald kunnen worden. Zorg er dus voor dat je je identiteitskaart bij hebt, zodat er geen twijfel kan ontstaan. 

TIJDSTIp:

20:00 - 01:00

Contactgegevens

Stichting Havenfestival Alblasserdam
Postbus 22
2950 AA Alblasserdam

Heeft u vragen / opmerkingen?
Mail naar: info@havenfestival-alblasserdam.nl

contact     →

Foto’s en teksten op deze site mogen, zonder toestemming, van Stichting Havenfestival Alblasserdam niet worden overgenomen. Wilt u dat uw vermelding of foto van deze site verwijderd wordt? Neem dan contact op met info@havenfestival-alblasserdam.nl.

®havenfestival 2018 - realisatie impulsontwerpt.nl