woensdag 13 september 2023

←    terug naar overzicht

Hoofdsponsor:

Poppenkast:
Fritsie Duikelaar

Fritsie Duikelaar verzorgt woensdagmiddag 14 september een geweldige poppenkast voorstelling voor kinderen van 2 t/m 8 jaar!

LOCATIE

Makado Center

Aanvangstijden

14:30, 15:15 en 16:00

Hoofdsponsor:

Hoofdsponsor:

Wedstrijd "het sterkste team/bedrijf van Alblasserdam"

Wie is het sterkste bedrijf van Alblasserdam?
Vlottenrace

Met een ondertitel

Dit jaar vind alweer de zesde editie van de vlottenrace plaats! Als extra element moet er dit jaar eerst een stormbaan afgelegd worden, voordat de teams het vlot op gaan. Woensdagavond 18 september strijden verschillende Alblasserdamse bedrijven en verenigingen om de Bert Blase trofee. Dit jaar is er ook een prijs voor het team met de mooiste outfit!

Informatie: 

- Inschrijven doet u via het inschrijfformulier op te vragen via janhavenfestival@ziggo.nl

- Een team bestaat uit 6 deelnemers, een reservedeelnemer en een coach

- De kosten bedragen € 50,00 per team, dit bedrag ziet u bij deelname volledig terug in consumptiebonnen

- De sluiting van inschrijving is 31 augustus 2019

- Uw inschrijving staat vast als formulier en het bedrag binnen zijn bij Stichting Havenfestival

- Er kunnen maximaal 22 teams deelnemen

Stuur voor 31 augustus 2019 het inschrijfformulier naar janhavenfestival@ziggo.nl en maak het bedrag van € 50,00 over op rekeningnummer NL94 RABO 0112 9480 73 ten name van Stichting Havenfestival Alblasserdam met vermelding deelname vlottenrace 2019 en de naam van uw team. Als uw inschrijving akkoord is ontvangt hierover bericht en ontvangt u 1 week voor de wedstrijd het wedstrijdschema

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Bekijken
Bekijken

LOCATIE EN AANVANG

Landvast, 19:30

LOCATIE

Landvast

Aanvangstijd

18:30

ONRUST IN HET RUSTHUIS

Een nieuw rusthuis opent haar deuren. Dit levert echter nog enkele gebreken op voor de drie bewoners: Olle Alle, een rijke gepensioneerde man die zijn bezittingen verkocht om in het rusthuis van zijn pensioen en geld te genieten, Driekus, een werknemer van Olle Alle en arme landarbeider die nu eindelijk mag genieten van zijn rust en Miep, een oude dame die altijd vitaal was, tot zij plots enorm hulpbehoevend werd en in het rusthuis belande. Gelukkig wordt het drietal bijgestaan door zuster Theodoramiena, klusjesman Tammo en de Directie. De zoektocht naar een goede kok leidt tot het opschudden van het gepensioneerde bestaan van de senioren. En als er dan ook nog geld verdwenen blijkt te zijn  en er een rechercheur (De Kok met kaaaa-ooooo kaaaa) moety worden bijgehaald om  het op te lossen is het onrust in het rusthuis.

WIE IS HET STERKSTE TEAM VAN ALBLASSERDAM?

Nog meer strijd bij Sterkste team van Alblasserdam!

 Het Havenfestival heeft de aanmelding geopend voor deelname aan het evenement Sterkste team van Alblasserdam. Na een eerste enerverende editie afgelopen jaar, zal het er woensdagavond 13 september 2023 ongetwijfeld nog spannender aan toegaan. Niet alleen binnen mannenteams, maar ook vrouwenteams en de Kids Challenge kunnen dit jaar de krachten worden gemeten.

Bij de mannen heeft Dicke Mick, de eerste trotse winnaar van de Harry van der Zijden wisselbeker, aangegeven deze te zullen verdedigen. Maat, Fit Everywhere, Global Fitness en Love2Train hebben zich inmiddels als uitdagers aangemeld. Daarmee is er nog ruimte voor maximaal drie andere teams. De mannenteams bestaan uit maximaal zes deelnemers die samen vier opdrachten verdelen en afwerken:

Truck trekken: met 4 deelnemers

Farmer's walk:

met 2 deelnemers parcours lopen met dumbbells.
Band kiepen: met 2 deelnemers
Spijkerbroek hangen: met 1 deelnemer

Om het extra spannend te maken strijden bij Farmer‘s Walk, Band kiepen en Spijkerbroek hangen twee teams in een directe confrontatie tegen elkaar.

Nieuw is de competitie van vrouwenteams. Global Fitness, Fit Everywhere en Love2Train hebben zich al aangemeld. Er is ook hier nu nog ruimte voor drie andere teams. De vrouwenteams bestaan uit maximaal vier deelneemsters die samen vier opdrachten verdelen en afwerken:

Farmer's walk: met 2 deelneemsters parcours lopen met dumbbells
Band kiepen: met 2 deelneemsters
Gewicht schijf vasthouden: door 1 deelnemer
Spijkerbroek hangen: door 1 deelnemer

Bij alle onderdelen strijden ook hier voor extra spanning twee teams tegen elkaar.

Nieuw is ook de Kids Challenge (10 t/m 15 jaar). Vooraf inschrijven hiervoor is niet nodig, zij kunnen zich die avond ter plaatse melden. Hangen, gewicht vasthouden en een burpee maken zijn voor hen de uitdagingen in een sportieve omgeving. Belangstelling? Wie als team met collega’s, familie of vrienden mee wil doen aan dit uitdagende evenement, kan zich nog tot uiterlijk 15 augustus 2023 aanmelden. Let op: er zijn nog maar enkele plaatsen vrij en vol is vol ! Neem daarom voor meer informatie of aanmelding z.s.m. contact op via janhavenfestival@kpnmail.nl. Of bel met Jan (06-81932490) of Rob (06-83137963). 

LOCATIe

Buitenterrein van Landvast

TIJD:

19:00

Uitslag sterkste team van Alblasserdam 2022:

Uitslag sterkste team van Alblasserdam 2022

Einduitslag1. Dicke Mick 30 punten  > Winnaar Harry van der Zijden Wisseltrofee2. 6 Beren 243. Fit Everywhere 214. Global Fitness 175. De Haan 146. Maat 14

Contactgegevens

Stichting Havenfestival Alblasserdam
Postbus 22
2950 AA Alblasserdam

Heeft u vragen / opmerkingen?
Mail naar: info@havenfestival-alblasserdam.nl

contact     →

Foto’s en teksten op deze site mogen, zonder toestemming, van Stichting Havenfestival Alblasserdam niet worden overgenomen. Wilt u dat uw vermelding of foto van deze site verwijderd wordt? Neem dan contact op met info@havenfestival-alblasserdam.nl.

®havenfestival - realisatie impulsontwerpt.nl

LOCATIE EN AANVANG

Landvast 19:30

ENTREEBEWIJS

Niet nodig, de toegang is gratis

Hoofdsponsor

DSC 0204