DONATEUR WORDEN VAN STICHTING HAVENFESTIVAL ALBLASSERDAM?

Het Havenfestival is een stichting die al haar activiteiten mogelijk kan maken door de bijdragen van onze sponsoren. Deze bijdragen, veelal van bedrijven, zijn voor ons onmisbaar omdat het Havenfestival zonder deze bijdragen niet zou kunnen bestaan. Maar behalve deze sponsoren zijn er ook steeds meer particulieren die het Havenfestival een warm hart toe dragen en een bijdrage willen leveren als donateur van de stichting. Al voor een minimale bijdrage van 5 euro per jaar bent u donateur van de Stichting Havenfestival Alblasserdam. Ook deze bijdragen zijn voor ons een belangrijke bron van inkomsten geworden. Wij zijn onze donateurs dan ook zeer dankbaar voor hun steun.

formulier

Vul dan uw gegevens hieronder in, en klik op verzenden. U krijgt één keer per jaar een mail van ons met daarin het verzoek uw bijdrage over te maken.

Geef een datum door vanaf wanneer u donateur wilt worden van Stichting Havenfestival Alblasserdam
Versturen      →
Contactgegevens

Stichting Havenfestival Alblasserdam
Postbus 22
2950 AA Alblasserdam

Heeft u vragen / opmerkingen?
Mail naar: info@havenfestival-alblasserdam.nl

contact     →

Foto’s en teksten op deze site mogen, zonder toestemming, van Stichting Havenfestival Alblasserdam niet worden overgenomen. Wilt u dat uw vermelding of foto van deze site verwijderd wordt? Neem dan contact op met info@havenfestival-alblasserdam.nl.

®havenfestival - realisatie impulsontwerpt.nl